Toszkána kincsei és Elba-szigete

Toszkána kincsei és Elba-szigete, Olaszország, Toszkána, 2018-06-16, Reggeli
  • Toszkána kincsei és Elba-szigete
  • Olaszország | Toszkána
  • 2018-06-16 - 06-21 | 85 990 Ft -tól
Leírás
Időpontok: 2018.06.16-23; 08.11-16. 10 06-11.,
Időtartam: 6 nap/ 5 éj
Elhelyezés: ***szállodában
Ellátás: reggeli
Utazás: autóbusszal

Toszkána kincsei és Elba-szigete
Firenze – Pisa – Lucca – Siena – San Gimignano – Montecatini – Elba-szigete
További részletek
Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
Vacsora felár: 20.000 Ft/fő (4 vacsora, 2-5. este)
BBP biztosítás (70 éves korig): 3.300 Ft/fő
BBP biztosítás (70 éves kortól): 6.600 Ft/fő
Egyágyas felár: 25.000 Ft
Idegenforgalmi adó+városbelépési díj: össz. 45 €/fő (helyszínen fizetendő)
Belépők hozzávetőleges árai kb: 52 €/fő
Ellátás
reggeli
Közlekedés
autóbusszal
Program
1. nap: Indulás reggel 6:00-kor Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Útközben megtekintjük a Trieszt közelében lévő Miramare kastélyt, mely egykor Habsburg Miksáé volt. A kastély minden ablakából csodálatos panoráma nyílik a tengerre. Este a szállások elfoglalása Montecatiniben.

2. nap: Reggeli után Lucca városának felfedezése, mely egykor a 2. legnagyobb köztársaság volt Velence után Itália területén. A város leghíresebb szülötte Puccini, akinek emlékére szervezik nyaranta a város opera fesztiválját. Műemlékei közé tartozik számos gyönyörű templom, mint például a Szent Martin Dóm, vagy a San Michele in Foro Bazilika. Séta a hangulatos belvárosi részen. Délután látogatás Pisa Pantheonjába, a szent föld egy darabját őrző épületcsoportnál: Dóm, Keresztelőkápolna, és a híres Ferde torony. Este visszatérés a szállásra.

3. nap: Egész nap szabadprogram. Vagy fakultatív kirándulási lehetőség: Egész napos kirándulás, melynek során két csodálatos várost fedezhetünk fel: Sienát, a frankok városát, és San Gimignanot, a tornyok városát. San Gimignano középkori hangulatot idéző városában teszünk sétát, majd városnézés Sienában: Római kapu, Il Campo, a Földanya kútja, Városháza, Dóm stb. Városnézés után szabadidő, majd este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 40 €/fő

4. nap: Egész napos szabadprogram. Vagy fakultatív kirándulási lehetőség:
Livorno kikötőjéből Elba-szigetére hajózunk. Elba a Toszkán - szigetek közül a legnagyobb. Egykor etruszkok népesítették be, majd Napóleon száműzetését töltötte a szigeten 1814-15 között. Megtekinthetjük még ma is a „Molnár házát”, mely Napóleon „börtöneként” szolgált. Elsétálunk a kikötőváros, Portoferraio festői történelmi központjába. Városnéző séta, majd visszatérés az „olasz csizmára”. Visszaindulás a szállásra, útközben vásárlási lehetőség. Fakultatív program ára: 40 €/fő

5. nap: Egész napos városnézés a reneszánsz kor bölcsőjében, Firenzében. Séta a Harisnyások utcáján, és látogatás a klasszikus firenzei műemlékeknél: Medici kápolna, Dóm, Giotto torony, Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, Basilica Santa Croce stb. Este visszatérés a szállásra. Este lehetőség felvonóval megközelíteni Montecatini Alto hangulatos középkori települését, mely egy hegy tetején emelkedik. Este visszatérés a szállásra.

6. nap: Reggeli után indulás hazafelé, egész napos utazás, rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a késő esti órákban.
Az ár tartalmazza
Az ár tartalmazza az utazás, szállás, reggelis ellátás, és az idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
Belépődíjakat, adminisztrációs díjat, kötelező idegenforgalmi adót és városbelépési díjat, egyágyas felárat, vacsora felárat és a biztosítást.

Választot időpont: 2018-06-16 - 06-21 | 85 990 Ft -tól

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Köszönjük foglalását!

Személyes visszaigazolását kollégánk hamarosan küldi Önnek.

Kérjük, addig ne utaljon.

 

Üdvözlettel: Adutours Utazási Iroda munkatársai

 

 

 


További időpontok: