Szlovénia – Bledi-tó - Postojna


Szlovénia-Bledi tó-Postojna - Szlovénia
  • Szlovénia-Bledi tó-Postojna
  • Szlovénia | Szlovénia
  • 2 időpontok | már 48 990 Ft -tól
A szervező utazási iroda megjelölése : Szlovénia – Bledi-tó - Postojna

Leírás
Időpontok: 2018. 07.20-22; 09.21-23; 10.21-23.
Időtartam: 3 nap/ 2 éj
Utazás: autóbusszal
Szállás: ***szállodában
Ellátás: reggeli
További részletek
Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
BBP biztosítás (70 éves korig): 1.650 Ft/fő
BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.300 Ft/fő
Vacsora felár: 9.000 Ft/fő (2 vacsora),
Egyágyas felár: 12.000 Ft
Belépők hozzávetőleges árai kb: 63 €/fő
Ellátás
reggeli
Közlekedés
autóbusszal
Program
1. nap:
Indulás reggel 6:00-kor Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Útközben megálló a töltött fánkjáról híres turisztikai pihenőhelyen, Trojanban. Kulináris élvezetek mellett, a táj szépségében is gyönyörködhetnek utasaink. Szlovéniába érve a szlovén fővárosba látogatunk, Ljubljanaba. Városnézés: Hármas híd, székesegyház, séta a hangulatos belvárosi részen, szabadprogram, majd este a szállások elfoglalása.

2. nap:
Reggeli után kirándulás a Szlovén karszthegységbe. Látogatás a világhírű Postojnai cseppkőbarlangban. Barlangi séta a csodálatos cseppkövek világában. Ezek után megtekintjük a 9 km-re lévő Predjama várat, amely egy 123 m magas sziklafal közepére épült, ahonnan gyönyörű kilátásban lehet része a látogatóknak. Délután a szlovén tengerpart gyöngyszemét, Pirant fedezzük fel. A hegyoldalba épült település tele van hangulatos, kanyargós kis utcákkal. A város fölé magasodó Szent György templomtól páratlan rálátás nyílik a város tágas főterére, mely a tengerparton kapott helyet. Este visszatérés a szállásra.

3. nap:
Reggeli után utazás Bled-be. Barangolás a Bledi-tónál, Szlovénia híres nagyvilági üdülőhelyén. Látogatás a középkori lovagvárban, mely a tó fölé magasodó sziklacsúcson áll. Innen páratlan kilátás nyílik a tóra, illetve a Triglavra hegycsúcsra, mely az ország legmagasabb pontja. Ezután pletnázás (hagyományos bledi csónak) a tó kis szigetére, az ősi kegytemplom megtekintésekor lehetőség nyílik a kívánság harang megszólaltatására. Az ezt követő szabadidőben az édesszájúak megkóstolhatják a híres Bledi óriás krémest is. Indulás hazafelé, érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.
Az ár tartalmazza
Az ár tartalmazza az autóbuszos utazás, szállás, reggelis ellátás, idegenvezetés költségét.
Az ár nem tartalmazza
Belépődíjakat, adminisztrációs díjat, vacsora felárat, egyágyas felárat és a biztosítást.

A GPS koordináták nem elérhetőek