Albánia rejtett kincsei

Albánia rejtett kincsei, Albánia, 2018-07-23, Program szerint
  • Albánia rejtett kincsei
  • Albánia | Albánia
  • 2018-07-23 - 07-29 | 114 990 Ft -tól
Leírás
Időpontok: 2018. 07. 23-29; 10. 08-14.
Időtartam: 7 nap/6 éj
Elhelyezés: ***szállodában (2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban)
Ellátás: 6 reggeli, 4 vacsora
Utazás: autóbusszal
Ellátás
6 reggeli, 4 vacsora
Közlekedés
Autóbusz
Program
1. nap: Indulás reggel 6:00-kor Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Belgrádba, ahol megtekintjük a szerb főváros főbb nevezetességeit: Várnegyed, Koronázó templom, Parlament, Szent Márk Székesegyház… Továbbutazás, este a szállás elfoglalása Cacak környékén.
2. nap: Montenegrón keresztül vezet utunk, ahol út közben megcsodálhatjuk Moraca kanyont, melyet Európa egyik legszebb folyóvölgyeként tartanak számon. Pihenőt tartunk a Moraca kolostornál, mely az egyik legrégebbi görög-keleti kolostor. este a szállás elfoglalása Durres környékén.
3. nap: Reggeli után szállás elhagyása. Első megállónk Kruje városa, mely többek között arról híres, hogy itt született Szkander Bég. Többek között az ő tiszteletére alapított múzeumot is érintjük városnéző sétánk során: Néprajzi Múzeum, vár, Szander Bég Múzeum, Bektashi teke derviskolostor.. Továbbutazás Albánia fővárosába, Tiranaba: parlament, bizánci erődítmény falmaradványai, Szkander bég tér, Ethen Beymecset, Opera, Nemzeti Múzeum. Este visszatérés a szállásra.
4. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Utunk a Llogara hágó felé vezet, mely 1000 méter magasságban lenyűgözi az oda látogatókat a Llogara Nemzeti Park hatalmas fenyői, és látképe a Ion tengerre. Következő állomásunk Butrint települése, mely mára már az UNESCO Világörökség részét képezi az ie. 5. és 20. század között készült építészeti remekeivel. A görög, római, Velencei Köztársaság korabeli emlékekkel a helyi régészeti parkban ismerkedünk meg. Este a szállás elfoglalása Sarandában.
5. nap: Első állomásunk Gjirokastra városa, melynek helygerincén már évezredek óta volt erődítmény. Tovább ismerkedünk e hangulatos hellyel: séta a régi bazárban, ahol számos kávézó, étterem, souvenir bolt kapott helyet. A belváros lakóházai a török kori építészet kiemelkedő példáit őrzik kiugró emeleteivel, boltíves bejárataival. Következő megálónk az „ablakos városnak” is nevezett Berat városa, mely fehér, sok ablakos házaival az UNESCO Világörökség részeként büszkélkedik. Szűk, helyoldalra futó utcácskáival, a hegytetőre épült várával mindenkit elvarázsol. Este a szállás elfoglalása Pogradecben.
6. busz: Reggeli után ellátogatunk Ohrid városában, mely a mai napig őrzi középkori hangulatát. Egykor az ortodox egyház központja volt. Fontosságát jelzi a számos, díszítésben gazdag egyházi épület: Szent János Kápolna, Szent Zsófia Székesegyház, Szent Kliment templom.. Továbbutazás a makedón fővárosba, Skopjebe: Kale-erőd, Daud pasa fürdője, Kursumli-hán karavánszeráj, Teréz anya szülőháza. Este a szállás elfoglalása Kumanovoban.
7. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.
Az ár tartalmazza
tartalmazza az utazás, szállás, megadott ellátás, és az idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
BBP biztosítás (70 éves korig): 3.850 Ft/fő
BBP biztosítás (70 éves kortól): 7.700 Ft/fő
Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő
Kötelező idegenforgalmi adó+városbelépési díj: 30 €/fő (helyszínen fizetendő)
Várható belépődíj: kb. 30 €/fő
Kedvezmények
Előfoglalási akció 2018.02.28-ig

Részvételi díj: 114.990 Ft/fő
Akciós ár: 99.990 Ft/fő

Választot időpont: 2018-07-23 - 07-29 | 114 990 Ft -tól

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Köszönjük foglalását!

Személyes visszaigazolását kollégánk hamarosan küldi Önnek.

Kérjük, addig ne utaljon.

 

Üdvözlettel: Adutours Utazási Iroda munkatársai

 

 

 


További időpontok: