Sörtúra Prágában

Sörtúra Prágában

Időpontok:      2017. 08.18-20; 10.06-08.

Időtartam:      3 nap/ 2 éj

Elhelyezés:     ***szállodában

Ellátás:           reggeli

Utazás:            autóbusszal

 

Program:   

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor Budapest, 56-osok tere, Időkeréktől. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Délután városnézés Prágában az Óvároson át a Vencel tértől a Károly hídig (Lőportorony, Tyl színház, Óvárosi tér, Orloj stb.) Városnézés után szabadidő, a hangulatos óvárosi részen, ahol betérhetünk valamelyik prágai sörözőbe, megkóstolni a finom cseh söröket, illetve ételspecialitásokat. Este a szálláshely elfoglalása.

2. nap:

Délelőtt kirándulás Pilzenbe. Itt készül a híres sör, a Pilsner Urquell. Látogatás a világhírű sörgyárába, ahol a kóstolóval egybekötött látogatás alkalmával, a gyár múzeumát is felkeressük. A program mindenki számára felejthetetlen élmény! Délután városnézés a Kisoldal, és a Vár negyed megtekintésével. (Szent Vitus Katedrális, Arany Utcácska, Szent György templom), majd szabadidő. Este visszatérés a szállásra.

3.    nap:

Reggeli után a szállás elhagyása. A Sörtúránk megkoronázásaként hazafele meglátogatjuk Velké Popovice település híres Kozel Sörgyárát. Az egykori házi sörfőzde, ma már egy óriási gyárrá nőtte ki magát.  A helyi vezető beavat minket a sörkészítés rejtelmeibe, majd a kész nedűt is megkóstolhatja minden látogató. Érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Oldal 0 a 1, ábrázolva 0 kínálatok 0 teljesen, tól 0. ig 0. kínálat-ig.