Prága-Karlovy Vary

Prága-Karlovy Vary

Időpontok:       2017.06.02-05; 08.10-13.

Időtartam:        4 nap/3 éj

Elhelyezés:       ***szállodában

Ellátás:            reggeli

Utazás:             autóbusszal

 

Program:

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor Budapestről, az 56-osok tere, Időkeréktől. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Útközben rövid városnézés Kutná Hora-ban, az „Ezüstvárosban”. A világhírű Szt. Borbála székesegyház és a Csontkápolna megtekintése. Érkezés Prágába a késő délutáni órákban, majd a szállás elfoglalása.

 2. nap:

Reggeli után városnézés Prágában: a Kisoldal és a Várnegyed megtekintése. (Szt. Vitus Katedrális, Aranyművesek utcája, Régi Királyi Palota, Szent György templom…) Ezt követően szabadprogram, majd folytatódik a városnézés az Óvároson át, a Károly-hídtól a Vencel térig (Lőportorony, Tyl színház, Óvárosi tér, Orloj stb. megtekintése). Este visszatérés a szálláshelyre.

 3.    nap:

Reggeli után szabadprogram Prágában, vagy fakultatív kirándulási lehetőség Karlovy Varyba, a híres cseh fürdővárosba, mely a Becherovka gyár (lehetőség nyílik kóstolással egybekötött gyárlátogatásra!) és a Filmfesztivál otthona is. Gyönyörű szállodasorai, kollonádjai, ivócsarnokai közt kellemes sétát tehetünk.

Következő állomásunk az Ohri folyó éles kanyarulatánál a sziklaszirteken magasodó Loket vára. A vár története 800 évre nyúlik vissza, amikor is határvédő erőd megépítése mellett döntött II. Vencel király. Ma színvonalas kerámia-, és fegyver kiállítást tekinthetünk meg benne. Útközben rövid megálló a Krusovice sörgyárnál, vásárlási lehetőséggel. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív kirándulás ára: 5.000 Ft/fő (Helyszínen fizetendő, Forintban.)+ belépők

 

4. nap:

Reggeli után visszaindulás. Megálló Telcben, séta a Világörökség részét képező főtéren, ahol megtekinthetjük a jellegzetes lábas házakat. A települést a „tavak rózsájaként” is szokás emlegetni. Városnézés után indulás hazafelé, érkezés a késő esti órákban.  

 

Az árak kidolgozása folyamatban!

Oldal 0 a 1, ábrázolva 0 kínálatok 0 teljesen, tól 0. ig 0. kínálat-ig.