nyelvtanfolyam london, nyelviutazás

Nyelvtanfolyam Londonban

Időtartam: 11 nap/10 éj

Elhelyezés: családoknál, Formule 1-es tranzitszállásokon

Ellátás: családoknál teljes ellátás (reggeli – csomagolt ebéd – vacsora) Formule 1 – önellátás

Utazás: autóbusszal

 

 

 

Részletes program:

 

 1. nap: Indulás a késő délutáni órákban, a megbeszélt helyről. Utazás rövid pihenőkkel, este tranzitszállás elfoglalása francia területen.
 2. nap: Kora délután érkezés Brüsszelbe, az Európai Unió fővárosába. Gyalogos városnézés. Látogatás az Expo területén, ahol felkeressük az Atomiumot. Este tranzitszállás elfoglalása.
 3. nap: Kora reggel átkelés a La Manche csatornán. A doveri partot érés után látogatás a romantikus hangulatú Leeds kastélyban. Innen utunk Greenwichbe vezet, ahol megcsodálhatjuk a Cutty Sark vitorlást, és a Királyi Csillagvizsgálót. Este találkozó a családokkal, szállások elfoglalása.
 4. nap: Délelőtt 8.30 – 11.30 -ig nyelvoktatás angol anyanyelvű tanárok vezetésével. Délután közelebbről is megismerhetjük London belvárosát: Wesminster Abbey: itt lesz a hercegből király, a hercegnőből királynő, itt tartják a királyi esküvőket, és itt alusszák örök álmukat az uralkodók. Houses of Parliament, Big Ben, Whitehall, mely utcát átszeli az impozáns Haditengerészeti Diadalív, Buckingham Palota, St. James Park, Trafalgar Square. Séta a Picadilly mindig nyüzsgő körteréhez, a Leister Square-hez. A város panorámáját a Temze parti óriás kerékről, a London Eye-ról csodáljuk meg. Este visszatérés a családokhoz.
  london eye
 5. nap: Délelőtt 8.30-11.30-ig nyelvoktatás. Délután a Szent Pál Székesegyház kupolájából gyönyörködhetünk a városban, majd a rettegés birodalmába látogatunk, a London Dungeonba. Jobb, ha mindenki összeszedi a bátorságát: hírhedt bűntények elevenednek meg, mindenféle kínzásokat mutatnak be… itt biztos senki nem fog unatkozni! Levezetésképpen a Temze partján álló Tower megtekintése következik. (kívülről) Központi magja a Fehér Torony, mögötte az Ékszerek Házában (Jewel House) a koronaékszereket őrzik. A londoni Tower egykor a város központját és a határvonalát jelentette, ma a felnyitható Tower- hídra néz. Este visszatérés a családokhoz.
  london tower
 6. nap: Délelőtt 8.30-11.30-ig tanítás. Délután a British Museum-ba látogatunk, amely ma a világ egyik legnagyobb gyűjteményének otthona. Belépve szinte kézzel foghatóvá válik a történelem. Kis pihenő a Hyde Park smaragdzöld pázsitján, vásárlási lehetőség az Oxford Streeten. Ezután a Natural History Museum-ba kalauzoljuk a csoportot. Az óriási termek különleges utazásra csábítják a látogatót a természet csodáinak birodalmában. Este visszatérés a szállásra.
 7. nap: Délelőtt 8.30- 11.30-ig nyelvoktatás. Délután kirándulás Windsorba, ahol a királynő nyári rezidenciájaként működő kastélyt keressük fel, majd szabadidő a hangulatos kisvárosban. Este vacsora és szállás a családoknál.
 8. nap: Délelőtt 8.30- 11.30-ig nyelvoktatás. Jöhet a szórakozás: Madame Tussaud’s Viaszfigura-birodalmában találkozhatunk számos világsztárral, valamint a történelem híres-és hírhedt személyiségeivel. Látogatás a Covent Gardenbe, az utcai mutatványosok törzshelyére. Este visszatérés a szálláshelyre.
 9. nap: Búcsú Londontól, indulás Canterbury felé. A legendás kisváros katedrálisának megtekintése után indulás Doverbe, majd visszahajózás Calaisba. Szállások elfoglalása.

   10. nap:  Választható programok:

 -     Egész napos városnézés Párizsban: A francia fővárosban megtekintjük a Notre Dame-ot, a Diadalívet, az Eiffel- tornyot, Párizs jelképét; séta a Szajna-parton.  Este tranzitszállás elfoglalása francia területen.

-       Egész napos látogatás Disneyland-be, a Disney rajzfilmfigurák, és a szórakoztató hullámvasutak, és körhinták birodalmába. Felnőttek és gyerekek egyaránt felejthetetlen élmény marad az Eurodisney-ben töltött nap! A parklátogatás után, este tranzitszállás elfoglalása francia területen.

-         Városnézés Luxembourgban: séta a világörökség részévé vált városban: Notre Dame – Nagyhercegi palota – Guillaume tér – Városháza – Pfaffenthal –         Szent-Mihály templom. Városnézés után szabadidő. Este tranzitszállás elfoglalása francia területen.

11.                       nap: Reggel tovább utazás Magyarország felé, hazaérkezés az esti órákban.

 

Részvételi díj: érdeklődjön irodánkban.