london, diákutak

London felfedezése

London felfedezése 7 nap alatt

Elhelyezés: Londonban családoknál (4 éj), Formule 1-es tranziszálláson (1 éj)
Ellátás: Tranzitszálláson – önellátás, családoknál – teljes ellátás (reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)
Utazás: autóbusszal

Program:

1.      nap:
Indulás a kora reggeli órákban a megbeszélt helyről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a tranzitszállásra az esti órákban.
2.      nap.
Reggel rövid látogatás Kölnben, Dóm megtekintésével, majd továbbutazás. Délelőtt érkezés Brüsszelbe, az Európai Unió fővárosába. Gyalogos városnézés. Délután átkelünk a La Manche csatornán komppal. Este szállás elfoglalása a családoknál, Londonban.

westminster abbey
3.      nap
A napot Greenwichben kezdjük, ahol a 0 hosszúsági kör halad át. A Temze partján húzódik a Hajózási Akadémia csodálatos épületegyüttese, a Greenwich Park legmagasabb pontján pedig az egykori királyi csillagvizsgáló emelkedik. A Temzén hajóval érkezünk Londonba. HMS Balfast cstahajó; Gloge színház; London Bridge alatt elhaladva. Délután a hírhedt Tower of London felfedezése. Este visszatérés a családokhoz.
4.      nap
Egész napos váosnézés Londonban, melynek során megnézzük a Trafalgar Squaret, a Parlamentet, a Big Ben-t és a Westminster Abbey-t, a brit királyok és királynők koronázó templomát, majd a Picadilly Circus-t, Leister Square-t, Convent Gardent, a mutatványosok törzshelyét. Este visszatérés a családokhoz.

5.      nap
Délelőtt a British Múzeumba kalauzoljuk a csoportot, ahol a világ minden tájáról és kultúrájából összegyűjtött kincsekben gyönyörködhetünk. Késő délután a Hyde parknál megtekintjük a Szónokok Sarkát, a Marble Archal, majd szabadidő, vásárlási lehetőség az Oxford Streeten. A napot Madame Tussaud’s viaszfigura birodalmával zárjuk, ahol a legnépszerűbb világsztárokon kívül híres történelmi személyiségekkel is találkozhatunk. Este visszatérés a szállásra.
madam_tussaud_london

6.      nap
Londonban még mindig akad látnivaló: látogatás a Natural History vagy a Science Múzeumba. Majd rövid megálló a királynő kedvenc luxusáruházánál, a Harrod’s-nál. Késő délután átkelés a La Manche csatornán komppal. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.
7.      nap
Hazaérkezés az esti órákban.

 

 

Részvételi díj: érdeklődjön irodánkban.