Brüsszel, London, Párizs

Brüsszel, London, Párizs

Időpontok:     2017. 07.01-08; 09.16-23.

Időtartam:      8 nap/7 éj

Elhelyezés:     Londonban családoknál (3 éj), Formule 1-es tranzitszálláson (3 éj), 1 éj tranzitszállás német területen

Ellátás:            Tranzitszállásokon- önellátás, Családoknál- teljes ellátás (reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

Utazás:            autóbusszal

 

Program:

 

1. nap: Indulás reggel 6:00-kor Budapestről, az 56-osok tere, Időkeréktől. Folyamatos utazás pihenőkkel. Este a tranzitszállás elfoglalása.

 

2. nap: Reggel továbbutazás Brüsszelbe, az Európai Unió fővárosába. Gyalogos városnézés során felkeressük a Szent Mihály Székesegyházat, az Ízek utcáján sétálva a 15. századi hangulatot árasztó főtérre jutunk, végül találkozhatunk „Brüsszel leghíresebb polgárával”, a Maneken Pis-el.  Este a tranzitszállás elfoglalása.

 

3. nap: Átkelünk a La Manche csatornán. A doveri partot érés után irány a brit főváros: London belvárosában, a City-ben megcsodálhatjuk a Szt. Paul katedrálist, és a Tower épületét, mely egykor királyi vár is volt, majd rettegett börtönné vált. Délután Greenwichbe látogatunk, ahol a 0 hosszúsági kör halad át. A Temze partján húzódik a Hajózási Akadémia csodálatos épületegyüttese, a Greenwich Park legmagasabb pontján pedig az egykori királyi csillagvizsgáló emelkedik. Este a szállás elfoglalása a családoknál.

 

4. nap: Egész napos városnézés Londonban, melynek során megnézzük a Trafalgar Square-t, a Parlamentet, a híres Big Ben-t, és a Westminster Abbey-t, a brit királyok, és királynők koronázó templomát, majd a Picadilly Circus-t, Leister Square-t, Covent Gardent, a mutatványosok törzshelyét.  Este visszatérés a szállásra.

 

5. nap: Délelőtt fakultatív kirándulási lehetőség Windsorba, a királynő nyári rezidenciájába, vagy szabadidő Londonban. A fényűzően berendezett kastély mellett maga a város is páratlan látványt nyújt.

Délután felkeressük a British Museumot, amely a világ egyik legnagyobb gyűjteményének ad otthont. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 15 GBP/fő (+belépők)

 

6. nap: Indulás Londonból Canterbury városába, mely zarándokhelyként vált híressé. Gótikus katedrálisa ma is az anglikán egyház fontos központja.

Ezután visszahajózunk a La Manche csatornán Calais-ba. Este a tranzitszállás elfoglalása francia területen.

 

7. nap: Egész napos városnézés Párizsban. A francia fővárosban megtekintjük a Notre Dame-ot, a Diadalívet, az Eiffel- tornyot, Párizs jelképét; séta a Szajna-parton. Egész napos városnézés, majd este a szállás elfoglalása.

 

8. nap: Kora reggel indulás haza. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Az árak kidolgozás folyamatban!

Oldal 0 a 1, ábrázolva 0 kínálatok 0 teljesen, tól 0. ig 0. kínálat-ig.