Berlin, Drezda, Lipcse

Berlin, Drezda, Lipcse

Időpontok:          2017. 04.12-17; 07. 04-09; 09. 12-17.          
Időtartam:           6 nap/5 éj

Utazás:                autóbusszal

Elhelyezés:                   Szállodában

Ellátás:                reggeli

 

Autóbuszos körutazásunk során megtekintjük Lipcse, Berlin és Drezda nevezetességeit. Első állomásunk Lipcse, ahol megnézzük a Tőzsde és Városháza épületét, sétálunk a városban, majd tovább utazunk Berlinbe. Két napot töltünk Németország fővárosában, ahol a sétán kívül hajókázásra is lesz lehetőségünk. Utazásunk végállomása Drezda. A városnak igen fontos a gazdasági és pénzügyi szerepe, kulturális meghatározottsága miatt gyakran az Elba Firenzéjének szokták nevezni.

Program:

1. nap:Indulás reggel 6:00-kor Budapest, 56-osok tere, Időkeréktől. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Estére érkezés Lipcsébe, szállások elfoglalása.

 

2. nap:Reggeli után városnézés Lipcsében: Tőzsde, és Városháza épülete, Augustusplatz, Bach emlékmű stb. Délután továbbutazás Berlinbe, este a szállások elfoglalása.

 

3. nap:Reggel a berlini városnézés megkezdése: (Falmúzeum, majd az Alexanderplatz megtekintése, TV-torony, Mária-templom, Világóra, Népek barátságának kútja stb.) Rövid szabadidő után séta a berlini Dómhoz. Az Unter den Linden-en végighaladva kora esti séta a Brandenburgi Kapunál, majd az új főpályaudvarnál, végül látogatás a Reichstaghoz. Este visszatérés a szállásra.

 

4. nap: Reggeli után a Pergamon Múzeum kincseit nézzük meg. Ezután hajókirándulás a Spree folyón, déltuán séta a Kurfürstendamon. A Vilmos Császár emléktemplom meglátogatása, majd bevásárlási lehetőség az Európa Center bevásárlóközpontban. Este visszatérés a szállásra.

 

5. nap: Utazás Drezdába. Városnézés: Óváros, Zwinger (kívülről), Városháza, Frauenkirche, séta az Elba partján, majd továbbutazás, este a szállás elfoglalása.

 

6. nap: Indulás hazafelé. Visszaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban. 

 

Az árak kidolgozás folyamatban!

Oldal 0 a 1, ábrázolva 0 kínálatok 0 teljesen, tól 0. ig 0. kínálat-ig.