Ausztria - körutazásaink

Ausztria - körutazásaink

Ausztriai utazásaink között megtalálják az egy és több napos utazásokat. Folyamatosan vannak utazáink az osztrák fővárosba, Bécsbe, ahol megannyi különleges élmény vár ránk: Schönbrunn, állatkert, Práter, adventi kirándulások.

Az Osztrák Köztársaság (vagy latin eredetű néven Ausztria, németül Österreich vagy Republik Österreich) közép-európai állam. Északról Németország és Csehország, keletről Szlovákia és Magyarország, délről Szlovénia és Olaszország, nyugatról pedig Svájc és Liechtenstein határolja. Fővárosa Bécs.

Ausztriát kilenc szövetségi tartomány alkotja (Bundesland), melyek mindegyike különböző és egyedülálló kultúrával rendelkezik. Az egyetlen nagyvárosa Bécs, ami az ország keleti részén fekszik.
A viszonylag kis területe ellenére nagyon változatos tájak alkotják, gleccserek, rétek, alpesi völgyek, erdők, dombok, síkságok, szőlőültetvények egyaránt megtalálhatóak.

Ausztria híres a téli sportokat kedvelők között, bár a nyári időszakban ide látogatók körében is kedvelt utazási célpont történelmi városai, falvai miatt, valamint az Alpok remek lehetőségeket biztosít a hegymászók számára is.
Az ország, és főleg Bécs, Salzburg neve szorosan összekapcsolódik a komolyzenével és a zenei rendezvényekkel.

Mókázás a Family Parkban
Időpont: 2018-08-25
7 290 Ft-27 %
Oldal 1 a 2, ábrázolva 12 kínálatok 20 teljesen, tól 1. ig 12. kínálat-ig.